fbpx

Filosofia We Care

Primul centru chirurgical german de lupta impotriva cancerului din Romania, We Care este un institut care se ocupa nu numai de tratamentul chirurgical al cancerelor organelor abdominale, dar si de calitatea sanatatii fizice, psihologice și sociale.

Vă oferim o gamă largă de opțiuni de terapie chirurgicală pentru boli maligne, dar si benigne ale organelor tractului digestiv și cavității abdominale (esofag, stomac, colon, rect, ficat, pancreas și alte organe), precum si a organelor endocrine (tiroidă, paratiroidă, glandele suprarenale). Chirurgii noștri pregătiți in centre europene de renume, vă pun la dispoziție opțiunile de tratament bazate pe cele mai recente date științifice și ghiduri germane. Este preocuparea noastră să vă oferim o terapie personalizată și preferabil, minim invazivă.

We Care reuneste excelenta chirurgicala germana, stiintifica si tehnologica, dar si umanitatea in serviciul/slujba pacientilor. Echipa își propune să eficientizeze circuitele de îngrijire, personalizând în același timp suportul general pentru pacienții sai, înainte și după tratamentul chirurgical al cancerului.

Serviciile grupate în cadrul acestui compartiment interdisciplinar tratează multe aspecte ale circuitelor de îngrijire:

  • coordonarea completa a tratamentului, în special cu suport digital;
  • posibilitatea stabilirii tratamentului intr-un TumorBoard acreditat din Germania;
  • posibilitatea evaluarii pieselor operatorii intr-un institut de patologie acreditat din Germania;
  • legătura cu profesioniștii din domeniul sănătății din zona de resedinta a pacienților: fizioterapie, suport nutritional, psiho-oncologie, sexologie, stoma-terapie, terapia durerii, terapie paleativa;
  • aspecte acute ale bolii: evaluare si chirurgie in regim de urgenta;
  • organizarea călătoriei pacientului la externare;

De asemenea, echipa vă stă la dispoziție, în contact permanent cu medicul dumneavoastră de familie în lupta împotriva bolii dumneavoastră canceroase.

parallax background

Contact