fbpx

Presa TV

Prof. Dr. Hubertus Schmitz-Winnenthal și Dr. Octavian Popescu sfătuiesc pacienții din România prin apariții regulate la televiziuni.

Bine ați venit pe pagina noastră web dedicată celor doi medici pasionați, care își dedică timpul și eforturile pentru a ajuta pacienții să înțeleagă bolile canceroase digestive, cum să le prevină și să ducă un stil de viață sănătos. Prof. Dr. Hubertus Schmitz-Winnenthal și Dr. Octavian Popescu apar în mod regulat în emisiuni de televiziune, oferind sfaturi prețioase și educație despre cancer.

Pe această pagină web, veți găsi o colecție de videoclipuri cu aparițiile televizate, unde vă puteți bucura de sfaturile lor, ideile și experiența în domeniul chirurgiei oncologice. Fiecare videoclip oferă o perspectivă nouă și informativă. Indiferent dacă sunteți un pacient interesat de sănătatea dumneavoastră sau pur și simplu doriți să învățați mai multe despre cancer și stilul de viață sănătos, aceste videoclipuri vor fi cu siguranță de folos pentru dumneavoastră.

Ne dorim ca această pagină web să devină o sursă valoroasă de informații și inspirație pentru toți vizitatorii noștri. Rămâneți conectați și verificați în mod regulat pagina noastră pentru a fi la curent cu cele mai recente videoclipuri și apariții televizate ale Prof. Dr. Hubertus Schmitz-Winnenthal și Dr. Octavian Popescu.